2 Ocak 2014 Perşembe

Bundesnachrichtendienst Olayların Neresinde

Açıkçası ben sıkıldım artık, Mossad'dı, Cia'di, Tayyip'ti, Cemaat'ti tartışmalarından. Sanırım herkes de sıkılmıştır.

Zaten büyük resme baktığınızda, bırakın konunun detaylarını ve kendinize şunu sorun; "en son ne zaman iyi bir haber aldık" ?.. Kaos senaryolarının, sürmenaj operasyonlarının yanında, düzenli bir şekilde alıyor olduğumuz tek iyi haber zamlar...

Neden iyi dedim? Çünkü Türkiye'de yaşayan halkın varlığını, tersten de olsa kabul eden bir durum bu. 'Evet bu halk var ve biz onlardan kesintisiz tahsilat yapabiliriz'.

Afrika sömürge ülkeleri gibi, tümden de silinip atılmış olabilirdik. O kadar kıymetli ve üstün görülüyoruz ki, Almanya bize parasını 3 Tl'den satıyor. Amerika ve İngiltere'ye artık girmeyeceğim. Gerçekten baydı. Sağcısı, solcusu, tutturmuşlar bir Amerikan emperyalizmi safsatası, Cia, Mossad derken, onları ağızlarına sakız ederken, içlerinden biri de çıkıp sormuyor, "Bnd, Alman İstihbaratı, Türkiye'deki kaosların neresindedir".

Yine de yanlış anlaşılmasın, o sayılanları hiçbir şekilde tenzih etmiyorum. Anadolu toprakları elbette hepsinin ağzını sulandırıyor, sömüre sömüre bitiremedikleri pastayı, tabii ki hunharca paylaşmak için birbirlerini de yiyorlar. 

Ama aşırı derecede dikkatimi çeken, hiçbir basın mensubunun, politikacının, ya da sivil duruş sergileyen kitlenin, hiçbir şekilde Alman İstihbaratı'ndan bahsetmiyor olması. 

Cumhuriyet tarihinin belki de MI-6'dan bile daha aktif provokatör oyuncusu olan Almanya, hesapta müttefikimiz. Bu nasıl müttefiklik kardeşim? Eğer müttefiksek, ortada o zaman bir ensest durumu mu var? Bu ittifakta Anadolu'nun menfaati nedir? Bu baş sömürü unsurunu konuşmak bir yana, Batı Emperyalizmi ve sömürüsünün karşısındaymış gibi duran Tayyip fanları da hiç ağızlarına almıyor ne hikmetse.

Adı yardım kuruluşu olan sıcak para avcıları da sıklıkla Almanya'da konuşlanmış durumda.

Sanki Türkiye'nin ve tüm dünyanın tek düşmanı Abd ve İsrail'miş gibi.

Hem hocaefendi, neden Abd'de ki? Teknik ve stratejik olarak Almanya'nın Berlin kentinde ikamet ediyor olması gerekmez miydi?

Matruşka bebeği misali, her açtığınız kutudan bir başka kutu çıkıyor. Aleni yolsuzluk ortaya çıkmış, 10 yıldır milletin kafasının etini Ergenekon, Balyoz vesaire diye yiyip, 'yargıya müdahale olmaz' nutukları atanlar, şimdi gündemi değiştirip, dev vurgunu ve olmayan ülke ekonomisini bir 50 yıl daha geriye götüren kurnazlıkları gargaraya getirmeye çalışıyorlar.

Her gün bir dalavere. İhh tırından silah çıkmış. Çıkar kardeşim, top da çıkar, tüfek de çıkar. Bunda şaşılacak ne var ki?

Bu insanî yardımcıları her vatandaş çok kolay deşifre edebilir. Ben bizzat yaptım. Bulun çevrenizden garip gureba birilerini, yetim olur, öksüz olur. Alın adres bilgilerini, telefonlarını, bildirin bu "insani"lere. Ve takip edin. O öksüzlere, yetimlere bir kuruş yardım gelecek mi diye. Her şeyi tv'den internetten beklemeyin. Zaten izlediklerinizle manipüle ediliyorsunuz. Bireysel testler yapın. Ve duruşunuzu en azından gerçek bir şeye göre belirleyin. 

Hepsi sıcak para avcısı ve çoğu sakallı, namazında niyazında gibi görünen bu Bnd ajanları, tek bir şey için, Alman İmparatorluğu için çalışıyor.

Lobi Abd'yi gözden çıkaralı çok oluyor. İkiz kule milâdını hatırlayın ve Cia, Nsa, Mossad'ın, ülkemizdeki kaoslardan, Bnd'den daha az sorumlu olduklarını bilin. 

Ha içeriyi de konuşmak gerekirse; format atılmış bir kere. "Benim işçim benim memurum işini bilir" felsefesi, ülkenin iliklerine kadar işlemiş. "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" dandikliğini, her gün, her yerde gözlemleyebilirsiniz.

Bireyin salt olarak sadece kendisini düşündüğü bir ülkede, nasıl yöneticiler olmasını bekliyordunuz ki?

Geçtim ülkeyi, artık dünya yozlaşmış durumda. Bunun için de sadece doğaya bakmak bile yeter. 

Ancak çevrenizdekilerden kendinize yakın olanları belirlerken, kılıfları değerlendirmeyi geçin artık. 

Mesela Fatih Tezcan, kraldan fazla kralcılık yaparken, her iki cümlesinden birinde Mossad, birinde Cia derken, neden atlıyorsun paşam, Bnd'yi? Seni o mu organize ediyor? O mu fonluyor?

Abdurrahman Dilipak; İhh'nın avukatlığına soyunacağına, madem 'bir insanın sadece serçe parmağını bile hipnotize edip yönetebilirliğin' var, çöz madem olayları, telekinezi mi yaparsın, pak dilini mi kullanırsın, Bnd ajanlığını mı ikrar edersin, yap işte bir şeyler. 

İngiliz Times'tan Piotr Zalewski, operasyon Tayyip'e ve yakın çevresine kadar geldi diye bir yazı kaleme almış. Şimdi İngiltere Almanya'ya mı operasyon yapmış oluyor, yoksa Almanya, Abd, İngiltere ve İsrail'e mi? Burada uşak olarak Türkiye'yi ele alırsak, finalde hepsi uşağa mı? 

Farketmez.

Tüm bu konuştuklarınız 'download' ettikleriyle siyasetten medyadan uzak ipimle kuşağım yıllarını yaşarlarken, bizler yeni ajanları ve maşaları konuşmaya başlamış oluruz çoktan. 

Nerede eski şerefli savaşlar, nerede eski stratejiler, nerede eski insanlar...