19 Mart 2012 Pazartesi

Öztwitter 2

Öztwitter 2


P.K.K. M.İ.T.'le görüşmüş. Ya da tersi. Sağ cebimden sol cebime ne de olsa.

Cumhurbaşkanı ya da Hükümet'in, B.D.P. ile görüşmesi aynı şey değil mi? Üstelik ayda 9.000 TL. ceplerine sıkıştırarak. Uçmuşsunuz siz...

A.B.D. ve Avrupa'dan daha iyi durumdayız ama, adamlar paralarını hala kat kat değerli satıyorlar bize. Türkiye Halkı'nı bitkileştirdiğinizden o kadar eminsiniz ki, oyunun kalitesi ve seviyesi de epey düştü.

Ajda Pekkan Somali'ye yardım konseri vermiş. Pek kanlı bir davranış olmuş bu. Kansızlara duyurulur...

Ajda, Somali için yaptırdığı pilava, estetik ameliyatlarından artakalan deri parçalarını ekleterek, çok içten bir bağışta bulunmuş. Egemen Bağış da tanıklık etmiş.

Illuminati ve diğerlerine çamur atmayın, ülkemizdeki Yıldız'lara haksızlık yapıyorsunuz.

Geçen gün Herkül heykelinin yarısı, Başbakan'ın uçağıyla geldi. Google'a Herkül yazınca, ilk sırada Fethullah Gülen'in sitesi çıkıyor ne tuhaf. Herkül, Zeus'un oğlu olduğuna göre, İsa'nın gelmesi yaklaştı desenize. Acaba Gülen de geldi mi o uçakla?

Mecliste 3+1 partili sisteme karşı çıktığı için, pazarlığı kabul etmeyip, o partilerden birine monte edilemediği için, muhtelif kurumlara önceden düşünülerek yerleştirilmiş, bitirici timler tarafından öldürüldü. Başka faili meçhullerde dut yemiş bülbül olan yetkililer, nasıl da ayıkladılar suçluları hemen. Yedik biz de.

Geçen gün Sabah Gazetesi'nin haberinde, Ermeni Asala örgütünün elemanlarını, Türk askeri kıyafetleriyle pozlamışlar. Yeni bir tim daha eklendi desenize. Belki de hep vardı.

T.F.F. şikeye tam gaz devam. Şimdi de kadın ve çocuklu planıyla, bol iddialı günler diliyor. Ama ayıp değil mi, savaşırken kadın ve çocuklara saldırmak, ahlaka sığar mı?

Bugün Pazar ve T.R.T. Müzik'te, Barış Manço ile 7'den 77'ye programına rastladım. Mutlu oldum.

Mes'ele telaffuzundan dolayı, artık 'mesele' demiyorum. Bünyem kaldırmıyor.

Ne tuhaf; Barış Manço, programda anlattığı Waterloo Savaşı'nın yapıldığı yerin tabelasının önünde, Masonik sadakat duruşunu yapmış. Taklit iyi bir şey değil. Napolyon da öbür tarafta, kıymetli Barış Ağabey de.

Türkiye artık 7 bölge olmayacakmış. 666 bölgeye karar vermişler. 7 kısmı doğru.

Gündemi İbrahim Tatlıses'le değiştirmek. İşte bütün mes'ele bu.


Nurettin Yılmaz Koçak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve düşüncelerinizi küfür, hakaret içermeksizin iletebilirsiniz.