19 Mart 2012 Pazartesi

Global İkiyüzlüler Sizi

Global  İkiyüzlüler Sizi


İki yüzlü iltifat oldu sanki…
Sonsuz yüzlü mü demeliydim? Önüne dolarlardan oluşan demeti attıklarında her yüze bürünebilenler mi demeliydim?
Evet öyle demeliydim.
A.B.D. Usame Bin Ladin’i öldürdü.Önce var etti, sonra öldürdü.Çünkü onlar, tek var eden ve tek öldüren Allah’ı taklit ediyorlar akılları sıra. Tıpkı firavun gibi… Bunu yaparken de milyonlarca insanı kandırmaktan utanmıyorlar bile.
Konunun detaylarına inmek, aynı zamanda onların seviyesine inmek olacak bunu çok iyi biliyorum. Onun için satılmış köşe yazarları ve siyasiler gibi konuyu olduğu şekliyle değerlendirmek istemiyorum. Çıkıp da su ve testili cümleler kurmayacağım. Zira bu, başlıkta da belirttiğim gibi global bir ikiyüzlülük olurdu. Terörizmin ağa babasına, sus pus oturup ses çıkaramayanlar, bugün bu operasyonu taktir ettiler.
Lütfettiler.
Bizler ziyadesiyle “görmekteyiz”.Her şeyi gören gözümüz yok ama çok şükür Allah’ın bize verdiği göze sahibiz. Bizim nail olduğumuz, Allah’ın bizi yaratışındaki en büyük mucizelerinden biri olan gözümüz, şükür ki gerçekleri görmemize yetiyor da artıyor bile.
Bizlere “entertainment” vasıtasıyla bin bir türlü vahşeti, bin bir türlü dehşeti gösteriyor olan A.B.D. yapıtlarını da izliyoruz. Hatta HD olarak da izliyoruz bunları. Real 3D, Standard 3D, Stop Motion ve aklıma gelmeyen birçok teknikle yıllarca izledik ve hali hazırda da izlemeye devam ediyoruz.
Ancak her nedense, bizlerle yıllarca her türlü vahşeti  göstermiş ve gösteriyor olan A.B.D. , bu süreci vasat kamera kaydı ile dünyaya duyurdu. Kamera kaydına takılanlar da düşündürücüydü…
Unutmayalım. Karşımızda, önce ülkemizi direkt ilgilendiren, El Kaide’ye mâl edilen terörist saldırılar ve Amerika’yı derinden sarsan terörist saldırılar var. Her iki senaryoda da olağan olmayan sistemler ve bombalar kullanıldı.
Her nasıl olduysa, bu büyük terörist saldırıların mimarı El Kaide’nin lideri Usame Bin Ladin, köpeği bağlasan durmayacak bir yerde , oğlu ile beraber öldürüldü.
Teknolojinin  bana gösteriyor olduğu büyük çelişkiler yaşıyorum. Geçenlerde Discovery Channel’da 3 tane aslanın davranışlarını 1 yıl boyunca izlemiş olan A.B.D uydusundan alınmış kamera kayıtlarını izledim. Dedim ki, Usame Bin Ladin’i bulmak, 3 tane yabani hayvanı gözlemlemekten daha mi zor ki?...
Ve dedim ki; devasa gökdelenleri, son derece ince hesaplanmış bir mühendislik zekâsıyla yerle bir etmek, köpek bağlasan durmayacak yerde yaşayan birisinin yapabileceği bir şey miydi?
Tüm bunların devasa yalanlar olduğunu aklı selim her insan anlar.
Anladığı halde rol kesip, anlamazlıktan gelenler de… Çoğu anlar, bilir ama çaktırmaz. Yüzlerini satmışlardır bir kere.
Bunun iki yüzlülükten başka açıklaması var mıdır?
Bir topluluğu “soykırıma” uğratmanın, o topluluktanmış gibi görünen bir düşman/terörist yaratmaktan daha kolay bir yolu var mıdır?...
Masonik ortadan kaldırışlara çokça tanık olduk Cumhuriyet tarihinde ve dünya tarihinde… Disposable maşaları da tanıdık.
Kendi Prenseslerini kaza süsü vererek ortadan kaldıranları da tanıdık…
Onlar öyle çoklar ki, yarın bir gün ‘bizi de kullanıp atarlar mı’ diye düşünmeden anın tadını çıkarıyorlar.
Zaten 24  ve Family Guy dizilerinde Stewart’ın öldürdüğü Osama’yı, tekrar öldürüp, kendi vatandaşlarını da en az “Yavru Vatanlarındaki” kadar koyun yerine koyuyorlar.
Elbette her şeyi gören gözleri, yine bir şeyler görmüştür ve taze planlar üretmişlerdir.
Planları bitmez ikiyüzlülerin.
Bize Allah’ın verdiği bir çift göz yeter.
Sizlerin her şeyi gören gözünüzü de göreni, biz veli bildik bize yeter…
Not: İngilizce kelimeler özellikle kullanılmıştır…

Nurettin Yılmaz Koçak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve düşüncelerinizi küfür, hakaret içermeksizin iletebilirsiniz.