19 Mart 2012 Pazartesi

Tiz Armageddon Başlaya

Tiz Armageddon Başlaya

 

Mayalar, Nostradamus, kehanetler derken, girdik meşhur 2012'ye.

Kılıçdaroğlu, 'yeri ve zamanı geldiğinde hapse de gireriz' diye giriş yapıyor, sıradaki kaos projesine.

Öncesinde de, Erdoğan için; ' sözleri, fezelekyi önceden bildiğini gösteriyor' demişti...

Bunca haber, bunca vaka, gündem gündem üstüne patlıyor.

Sayın Kılıçdaroğlu bence ne zaman muhalefet yapmış olur biliyor musunuz?

                    Bu milletten yıllarca, vergi topladınız. Toplarken de sloganınız "vergileriniz size yol, su, köprü olarak geri dönecek" idi. Şimdi ise dünyanın en fahiş fiyatlarından bu hizmetlerin hepsini satıp, zaten vergiyle yaptığınızı iddia ettiğiniz şeyden yine fahiş vergiler alıyorsunuz. Bu düpedüz soygundur, bu millet yeniden Kurtuluş Savaşı mı başlatmalı?
                    Enflasyonu bahane edip, seri zamlar yapıyorsun, ancak gelir zammı yaparken aynı enflasyonu baz almıyorsun. Aradaki açığı vatandaş nasıl kapatacak?
                    Sağlıkta önce göz boyama düzenlemeler yapıp, ardından bunu da asıl hükümet olan TurkTelekom'a peşkeş çekiyorsun, bundan daha ağır darbe olur mu?
                    Darbe yapılacak senaryosuyla, Türk Ordusu'nu mahkum ediyorsun, geriye dönüp baktığında, bunun sürekli tekerrür eden bir plan olduğunu göremiyor musun?  Enver ve Talât'ın bayrağını devraldınız, göremiyor musunuz?

Atatürkçülüğü içeri atıp, yerine fatoculuğu getirmek mi Türkiye'nin asli ihtiyacı?

Başkomutan olacağı, ata soyundan gelen soyadından bile belli olan emekli Genel Kurmay Başkanı'nı içeri atmak başlı başına bir kaosken, kaos yaratacak olmakla suçlayarak bunu yapmak, ağır bir çelişki değil mi?

Sivil Anayasa adı altında, hiçbir zaman sivil olmamış olan Hıristiyan Batı'nın anayasasını, kişilik hak ve özgürlüklerin teminatı gibi gösterirken, bir yandan da, İranvari sahte İslam düzenini empoze etmek, haddini aşan bir cesaret değil mi?

Kendi halkına asıl köle muamelesi yapan bir sistemin yöneticileriyken, Suriye, Filistin gibi ülkelerin özgürlüklerine ön ayak oluyor ayakları, sizce de komik değil mi?

Tüm bu yapıyor olduğunuz haksızlıklara rağmen, yatağa kafanızı koyduğunuzda uyuyor olabilmeniz, vicdanlarınızın taşa dönüştüğünün en büyük ispatı değil mi?

Hepsinden daha önemlisi, tüm bu olup bitenlerin, yanınıza kâr kalacağını düşünmeniz, son derece talihsiz bir gaflet değil mi?..


Nurettin Yılmaz Koçak 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Görüş ve düşüncelerinizi küfür, hakaret içermeksizin iletebilirsiniz.